+ 0,7

Det var en skitvecka. Jag var sjuk nästan hela veckan och gjorde därför av med noll energi, så fast jag skötte mig jättebra fram tills på torsdagkväll så hade jag gått ner noll då. Och sedan åt jag godis under helgen och slarvade med poängräkningen.
Men den här veckan ska jag jobba ungefär 90 timmar, och jag behöver träna mycket för att orka det. Så på morgonen när jag jobbat natt tänker jag åka direkt till Friskis. Minst ett kilo vill jag gå ner till nästa vecka! Nya tag!

Förra veckan; 103,4 kg
Idag; 104,1 kg.

-1,9

Nu är det måndag och när jag ställde mig på vågen blev jag såklart väldigt glad. 1,9 kg har jag gått ner sedan förra månaden, hurra! Det känns mycket bra. Åt ltie godis i fredags, men har i övrigt skött mig exemplariskt, och även börjat träna på Friskis igen. Så i fredags och söndags var jag på gymmet i 1,5 timme.

Förra månaden; 105,3
Idag; 103,4.
Viktminskning; 1,9 kg.

-1 kg

I måndags när jag vägde mig hade jag bara gått ner jättelite. Innan helgen hade jag gått ner ett kilo, men så gick jag upp lite under helgen då vi var hos min sambos föräldrar. Det är mycket svårare att styr över maten då och svårare att räkna poäng. Men jag gick inte upp och jag stod inte still, det känns bra.

Vägde mig nu imorse, onsdag, och då hade jag gått ner ett kilo sedan i måndags. Känns mycket, mycket härligt! Hoppas att veckan blir fortsatt bra, det är ju helt upp till mig och bara jag själv som bestämmer hur veckan ska bli matmässigt.

I måndags; 105,3 kg
Idag; 104,3 kg.

Motivation

Jag hade inte gått ner något den här veckan, men däremot är motivationen på TOPP!
Tittade på bilder igår från när jag hade gått ner första gången och det var en riktig
inspirationskälla. Längtar verkligen tillbaka dit! Så nu blickar jag framåt och ser fram emot
att gå ner i vikt igen. Är så troligt trött på att inte orka någonting och att ha massa kläder
som inte passar osv.

Vikt idag; 105,5 kg.
Nästa vecka; 104 kg

RSS 2.0